Outi Cappel: Sofar 1-5
Outi Cappel: Sofar 1-5

Outi Cappel: Sofar 1-5

Tuotenumero P732, P742, P748, P759, P765
110,00 €
200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Keväästä 2020 alkaen Outi Cappel on puhut Sofar-nimen alla julkaistavaa puhekokonaisuuksien sarjaa, jonka synnystä hän kirjoittaa seuraavaa:

"Mikä on Sofar? Sofar on erityistä sanomaa Jumalan sydämeltä morsiusseurakunnalle. Kaiken siihen kategoriaan kuuluvan sanoman Hän käski merkitä sanalla Sofar.

Olen kuunnellut Herran puhetta, ollut Pyhän Hengen murtavan voiman alla. Taivaan sanoma koronakriisin alla elävälle jäännösseurakunnalle, Herran rakkaille, sitä olen kantanut sisimmässäni ollen kuin raskaana sen painosta. Sydän vapisten lähetän Herran puheen jäännöksen kuultavaksi. En vapise siksi, ettenkö tietäisi vajavaisten sanojeni olevan juuri sitä, mitä Herra on puhunut. Ei, en sen takia, vaan sen pyhän maaperän takia, mihin ne johtavat. Enempää en osaa sanoa. Kuuntele itse ja rukoile!"


Tilaa osat 1-5 superedulliseen tarjoushintaan 110,00 € (norm. 200,00 €).


= = =

Viisi puhekokonaisuutta cd-levyillä, kuusi osaa kussakin. Yhteensä 30 puhetta.


Sofar 1 - Hääkutsun aikaan

Taivaan sanoma korona kriisin alla elävälle jäännösseurakunnalle, Herran rakkaille. Toteutuessaan tämä viesti ylhäältä johtaisi meidät pyhälle maaperälle. Ainutkertainen kysymys on nyt, kuuleeko morsian? Siihen kukin meistä vastaa henkilökohtaisesti.

1. Erämaan kutsu
2. Viihdytelty morsian
3. Kihlattu ikiajoiksi
4. Minun huoneeni tähden
5. Toisen temppelin kunnian kirkkaus
6. Korkeimman sinettisormus


Sofar 2 - Valmistushuoneessa

Jumala on tuonut seurakunnan valmistushuoneeseen, suurelle, pyhälle vedenjakajalle, josta kuljetaan kahta eri linjaa seuraten tuleviin päiviin. Harva edes täysin ymmärtää, mitä parhaillaan on tapahtumassa. Vielä harvemmat pysähtyvät näissä peruuttamattoman vavisuttavissa hetkissä todella kuuntelemaan Herran ääntä taivaan ohjeita noudattaen. Entä sinä?

1. Miksi valmistushuone?
2. Tiedostamisen välttämättömyys
3. Jos minun kansani...
4. Absoluuttinen kysymys herraudesta
5. Valmistusajan pyhät ohjeet
6. Pyhitetty morsian


Sofar 3 - Laaksojen lilja

Laaksojen lilja, Karitsan morsian, rakastettu jäännösseurakunta! Pimenevän ajan keskellä kotikutsua kohti taisteleva uskollisten joukko, jota koko taivas suojaten ja kannustaen seuraa. Kuinka sen käy? Mitä on edessä? Uskollinen Ylkä avaa rakkailleen kirkkauden ajan keskelle pimeyttä, juuri ennen suurta täyttymyksen päivää.

1. Rakkauden haavoittama
2. Läsnäolon ihanuus
3. Uusi identiteetti
4. Taivaan kieli
5. Sädehtivä elämä
6. Pyhän kirkkauden aika


Sofar 4 - Palvonnan pyhät vuoret

Maailman Egyptistä vapautetun, pyhitetyn jäännöksen tie kulkee kohti nopeasti lähestyvää lopullista täyttymyksen päivää. Avatuille hengen silmille näkyy jo edessä väikkyvä lupaustemme ihana valtakunta. Mutta millaisia ovatkaan viimeiset vaiheemme ajan illassa ja mitä asiaa on rakkaalla Herrallamme?

1. Lähdön kohina
2. Seiskää ja katsokaa!
3. Meidän on nälkä
4. Hävittäkää Nehustan!
5. Lihan viimeinen kapina
6. Vuorelta näkyy lupaustemme maa


Sofar 5 - Kulovalkea

Kaksi erilaista kulovalkeaa roihuaa maailmassamme. Mikään ei tunnu pystyvän sammuttamaan kummankaan etenemistä. Kummallisinta asiassa on se, että edelleen on paljon kansaa, joka ei tiedä kummastakaan yhtään mitään. Kuinka lienee sinun laitasi? Joko sinä näet?

1. Tarkkaa, näe, ymmärrä!
2. Herääminen todellisuuteen
3. Terveys edellä?
4. Pelko ei ole optio
5. Jumalan kansan nousu tai tuho
6. Jumalan H-hetki

Arvostelut 0 arvostelua