Outi Cappel: Sofar 1 - Hääkutsun aikaan
Outi Cappel: Sofar 1 - Hääkutsun aikaan

Outi Cappel: Sofar 1 - Hääkutsun aikaan

Tuotenumero P732
20,00 €
40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Puhekokonaisuus cd-levyillä, 6 osaa.


"Mikä on Sofar? Sofar on erityistä sanomaa Jumalan sydämeltä morsiusseurakunnalle. Olen ymmärtänyt tätä sanomaa jatkossa tulevan jossain vaiheessa lisääkin. Herra yksin tietää ajankohdan. Kaiken siihen kategoriaan kuuluvan sanoman Hän käski merkitä sanalla Sofar.
Nyt olen kaksi kuukautta kuunnellut Herran puhetta, ollut Pyhän Hengen murtavan voiman alla. Taivaan sanoma korona-kriisin alla elävälle jäännösseurakunnalle, Herran rakkaille, sitä olen kantanut sisimmässäni, ollen kuin raskaana sen painosta. Nyt on aika julkaista se. Sydän vapisten lähetän Herran puheen jäännöksen kuultavaksi. En vapise siksi, ettenkö tietäisi vajavaisten sanojeni olevan juuri sitä, mitä Herra on puhunut. Ei, en sen takia, vaan sen pyhän maaperän takia, mihin ne johtavat. Enempää en osaa sanoa. Kuuntele itse ja rukoile!"

Outi Cappel


Taivaan sanoma korona kriisin alla elävälle jäännösseurakunnalle, Herran rakkaille. Toteutuessaan tämä viesti ylhäältä johtaisi meidät pyhälle maaperälle. Ainutkertainen kysymys on nyt, kuuleeko morsian? Siihen kukin meistä vastaa henkilökohtaisesti.


Sarjan osat:

1. Erämaan kutsu
2. Viihdytelty morsian
3. Kihlattu ikiajoiksi
4. Minun huoneeni tähden
5. Toisen temppelin kunnian kirkkaus
6. Korkeimman sinettisormus


TILAA MUUT SOFAR-KOKONAISUUDET OHEISISTA LINKEISTÄ!

Arvostelut 0 arvostelua