Kuukauden huipputarjous 4/2019
Kuukauden huipputarjous 4/2019 Kuukauden huipputarjous 4/2019

Kuukauden huipputarjous 4/2019

80,00 €

Rukous on uskovan hengitystä. Elintärkeää siis. Siinä ihminen seurustelee Jumalansa kanssa. Ilman rukousta ei oikeastaan ole mitään uskon elämää. Rukous muuttaa asioita, mutta se muuttaa ennen kaikkea rukoilijaa, sillä rukous ei ole yksinpuhelu, vaan paremminkin keskustelu. Ratkaisevan tärkeäksi tulee se, mitä Jumala puhuu.

Opetuslapset näkivät sen ihmeellisen yhteyden, jossa Jeesus eli Isän kanssa. Se oli vallan muuta kuin ihmisten uskonto. Sitä kaiken muuttavaa yhteyttä hekin janosivat. Ja silloin Jeesus opetti heille Herran rukouksen, joka sisältää kaiken olennaisen, oikeassa tärkeysjärjestyksessä. Ei pidä luulla sen olevan vain sanoja.

Puhutko sinä Jumalalle? Entä puhuuko hän sinulle? Tämän kuukauden tarjouspaketti kutsuu meitä kasvamaan syvemmälle elävän rukouksen ihmeelliseen maailmaan.

= = =

Tämä tarjouspaketti sisältää kaksi vahvaa kuuden osan puhekokonaisuutta rukouksen aihepiiristä, "Abba, Isämme taivaissa" ja "Rukoileva ihminen". Yhteensä 12 puhetta edulliseen pakettihintaan.


Abba, Isämme taivaissa

Abba, Isä! Kaksi vallankumouksellista sanaa, jotka muuttivat uskonnon säädöksineen eläväksi suhteeksi. Ihmeelliset sanat, jotka avaavat oven taivaan valtaistuinsaliin. Jeesus on se, joka antaa meille oikeuden käyttää näitä sanoja. Kokonainen sarja niille, jotka tahtovat elää Isän rakkaina lapsina ammentaen niistä valtavista etuoikeuksista, mitä tuo asema armosta pelastetulle ihmiselle tuo. Kuuntele, ja elä todeksi!

Sarjan osat:
1. Tuo pyhitetty nimi
2. Tulkoon valtakuntasi
3. Isä, sinun tahtosi
4. Lasten leipä
5. Oi, anna anteeksi
6. Vapahda pahan kiusauksista


Rukoileva ihminen

Rukouksen maailma on ihmeellinen, samanaikaisesti sekä kiehtova että haastava. Mitä oikeasti tapahtuukaan ihmiselle, joka on päättänyt vilpittömin sydämin etsiä elävän Jumalan kasvoja? Kuuntele ja saa itsekin kipinä etsiä Herraa uudella, entistä syvemmällä tavalla! Sarja on itsenäinen jatko-osa kokonaisuudelle "Anokaa, niin teille annetaan".

Sarjan osat:
1. Miksi rukoilisin?
2. Rukous elämän asenteena
3. Hiljaisen kammion salaiset tapaamiset
4. Taivaan katseen alla
5. Rukousystävä
6. Suuri rukoilija

Arvostelut 0 arvostelua