Tervetuloa Palavan Sydämen Kauppaan!


Olemme iloisia nähdessämme Sinut täällä! :) Ohessa hieman tietoa tavastamme toimia. Mikäli jokin jää askarruttamaan mieltäsi, otathan yhteyttä klikkaamalla yllä olevasta valikosta "Ota yhteyttä", tai muilla yhteydenottotavoilla, jotka löydät tämän sivun alalaidasta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.


Sinun mahdollisuutesi

Jos olet tuotteisiimme ja toimintaamme tyytyväinen, kerrothan siitä eteenpäin! Tykkä Facebook-sivustamme, tai kerro tuotteistamme muillekin. Kiitos tuestasi!


Tuotteen hinta

Tuotteen hinta on nähtävillä verkkokaupan tuotekortilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos verkkokauppaamme on erehdyksessä päässyt merkittävä hintavirhe, pidätämme oikeuden korjata hinnan. Otamme tässä tapauksessa yhteyttä asiakkaaseen ennen tilauksen toimittamista, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa tilaus, tai hyväksyä korjattu hinta.


Toimittaminen

Lähetämme tilaukset mahdollisimman pian, yleensä 1-2 arkipäivän sisällä. Toimitamme tuotteet valintasi mukaan joko Postin tai Matkahuollon välityksellä.


Toimituskulut

Verkkokaupan kassa laskee tilaukselle automaattisesti toimituskulut asiakkaan valitseman toimitustavan mukaan.


Maksaminen

Asiakas voi maksaa verkkokaupassamme Klarnan "Maksa heti", "Maksa myöhemmin" ja "Pilko maksut" -maksutavoilla, kotimaisilla verkkopankeilla (Verifone), pankki- ja luottokorteilla (Stripe), laskulla ja osamaksulla (Mash), tai Kustannusosakeyhtiö Palavan Sydämen suoralla laskutuksella.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Klarnan maksupalvelua koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Klarnan asiakaspalveluun. Yleisimmät kysymykset koskien maksamista Klarnan kautta ja Klarnan asiakaspalvelun yhteystiedot löydätte tästä linkistä.


Tuotepalautukset

Tavoitteenamme on täysi asiakastyytyväisyys. Jos asiat joskus menevät vikaan ja vastaanotat tuotteen, johon et ole tyytyväinen, otathan mahdollisimman pian yhteyttä meihin selvittääksemme asian yhdessä kanssasi. Jos tuote täytyy palauttaa, annamme sinulle tarkemmat toimintaohjeet. Itsestään selvää on, että vialliset tuotteet vaihdetaan maksutta ehjiin, tai korvataan. Yhteyttä voit ottaa alla löytyvin yhteystiedoin, tai klikauttamalla itsesi yhteydenottolomakkeeseemme tästä.

Ohjeita tuotepalautuksiin liittyen:

  • Verkkokaupastamme tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä hetkestä kun vastaanotat tuotteet.
  • Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja virheettömiä. Myös tuotepakkausten (mikäli tuotteella on sellainen) tulee olla virheettömiä ja myyntikelpoisia.
  • Tuotteilla, joista on mahdollista tehdä huomaamattomasti kopio (kuten puheäänitteet), ei pääsääntöisesti ole palautusoikeutta.
  • Tuotepalautusten toimituskulut hyvitetään edullisimman toimitustavan mukaan. Ota aina ensin yhteyttä palautustavasta sopiaksesi!
  • Noutamaton paketti ei ole kuluttajasuojalain mukainen palautus!
  • Hyvitämme mahdollisen tilaukseesi liittyvän maksusuorituksen, kun olemme vastaanottaneet palautettavat tuotteet ja todenneet ne virheettömiksi ja myyntikelpoisiksi.


Yhteystiedot

Kustannusosakeyhtiö Palava Sydän
Aleksanterinkatu 8
64260 KASKINEN

Puhelin: 044 376 8968 (ark. 9-16)
Sähköposti: posti@palavasydan.fi

Y-tunnus: 2374770-5