Tervetuloa Palavan Sydämen Kauppaan!


Olemme iloisia nähdessämme Sinut täällä! :) Ohessa hieman tietoa tavastamme toimia. Mikäli jokin jää askarruttamaan mieltäsi, otathan yhteyttä klikkaamalla yllä olevasta valikosta "Ota yhteyttä". Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian.


Sinun mahdollisuutesi!

Jos olet tuotteisiimme ja toimintaamme tyytyväinen, kerrothan siitä eteenpäin! Tykkää Facebook-sivuistamme osoitteessa facebook.com/palavasydan. Kerro tuotteistamme muillekin ja anna jotakin niistä lahjaksi tai lainaksi. Lähetä joskus ystävillesi linkki johonkin mielenkiintoiseen tuotteeseemme. Kiitos!


Tuotteiden palauttaminen

Tavoitteenamme on täysi asiakastyytyväisyys. Jos asiat joskus menevät vikaan ja vastaanotat tuotteen, johon et ole tyytyväinen, otathan mahdollisimman pian yhteyttä meihin selvittääksemme asian yhdessä kanssasi. Jos tuote täytyy palauttaa, annamme sinulle tarkemmat toimintaohjeet. Itsestään selvää on, että vialliset tuotteet vaihdetaan maksutta ehjiin, tai korvataan. Yhteyttä voit ottaa alla löytyvin yhteystiedoin, tai klikauttamalla itsesi yhteydenottolomakkeeseemme tästä.


Hinnat ja toimituskulut

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Suurimmalla osalla tuotteista tämä on 24%. Käytettyjen hengellisten kirjojen hinnat eivät sisällä vähennettävää veroa.

Verkkokauppa laskee automaattisesti toimituskulut valitsemallesi toimitustavalle. Yli 120,00 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.


Toimittaminen

Lähetämme tilaukset mahdollisimman pian, yleensä 1-2 arkipäivän sisällä. Toimitamme tuotteet Postin välityksellä tai lähimpään R-kioskiin.


Yhteystiedot

Kustannusosakeyhtiö Palava Sydän
Aleksanterinkatu 8
64260 KASKINEN

Puhelin: 044 - 376 8968 (Ark. n. 9-16)
E-mail: posti@palavasydan.fi

Kotisivut: www.palavasydan.fi
Verkkokauppa: www.palavansydamenkauppa.fi
Facebook: www.facebook.com/palavasydan

Y-tunnus: 2374770-5
Alv. rek.